Η Εταιρεία

Η εταιρεία Σαλάτες ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ιδρύθηκε το 1984 από τον Εμμανουήλ Οικονομάκη. Είναι η πρώτη εταιρεία στη Κρήτη που δημιουργήθηκε για να ασχοληθεί με την παραγωγή σαλατών και σαλτσών. Από το 2004 έως και σήμερα στεγάζεται σε σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1000 τ.μ. στη περιοχή της Φοινικιάς, στο Ηράκλειο Κρήτης.

etaireia

Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της, έθεσε υψηλά πρότυπα σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων της, κάτι που την καθιέρωσε σύντομα στην Κρητική αγορά – και όχι μόνο:

Κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Προσεκτική διαλογή πρώτων υλών.

Άψογη οργάνωση των υλικών και τεχνικών παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων.

Σύγχρονες γραμμές παραγωγής.

Πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής με Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO) και Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) από το 2004.

Οι παραπάνω, είναι μερικές μόνο από τις προϋποθέσεις που συμβάλλουν καθοριστικά στην παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, σε ανταγωνιστικές τιμές, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα και τη φιλοσοφία που μας διακρίνει, με στόχο να δίνουμε στον καταναλωτή νόστιμες και αγνές γεύσεις!

Οι Σαλάτες ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ δίνουν σε κάθε επαγγελματία τις λύσεις που αναζητά, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του. Χτίζουμε μαζί του μια ισχυρή σχέση συνεργασίας που χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη, σεβασμό, αλλά και την κοινή μας επιθυμία για γεύσεις νόστιμες και ξεχωριστές.

Αλλά και για τον ιδιώτη καταναλωτή, τα προϊόντα που φέρουν τη σφραγίδα ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ, αποτελούν πλέον καθημερινή επιλογή, αγαπημένη συνήθεια και απολαυστική παρέα στο τραπέζι.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.