Η ιστορία μας

Η εταιρεία Σαλάτες Οικονομάκη ιδρύθηκε το 1984 από τον Εμμανουήλ Οικονομάκη.

Εξειδικεύτηκε στην παραγωγή σαλατών και σαλτσων και είναι η πρώτη, αλλά και μοναδική εταιρεία στη Κρήτη που ασχολείται αποκλειστικά με αυτά τα αντικείμενα από την ίδρυσή της έως και σήμερα.

eteriaΧρονιά – σταθμός για την ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ Α.Ε. αποτέλεσε το 2004, όταν και μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες, σύγχρονες και απόλυτα λειτουργικές εγκαταστάσεις 1000 τ.μ., στη περιοχή της Φοινικιάς, στο Ηράκλειο Κρήτης. Και μπορεί οι εγκαταστάσεις να μεγάλωσαν, ο εξοπλισμός της παραγωγής να εκσυγχρονίστηκε, το δίκτυο διανομής να διευρύνθηκε και η συλλογή των προϊόντων να πολλαπλασιάστηκε, ένα όμως στοιχείο παρέμεινε αναλλοίωτο όλα αυτά τα χρόνια: Ο στόχος της ικανοποίησης ακόμα και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου!

Γι’ αυτό και συνεχίζουμε να εξερευνούμε τις σύγχρονες γευστικές τάσεις, εξακολουθούμε να δημιουργούμε αγνές και νόστιμες γεύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών μας. Επαγγελματιών και ιδιωτών.

Με έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής με Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO) και Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) από το 2004, άψογη οργάνωση των υλικών και τεχνικών παραγόντων που επηρεάζουν την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων, σύγχρονες γραμμές παραγωγής, αλλά και ισχυρές συνεργασίες, προχωράμε μπροστά. Σεβόμενοι την ιστορία μας, τους συνεργάτες μας και φυσικά, τους χιλιάδες καταναλωτές που επιλέγουν συνειδητά προϊόντα από την ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ Α.Ε.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.