Χοιρινό με πικάντικη σως τυριού

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χοιρινό μπουκιές

1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)

ελαιόλαδο για το μαγείρεμα

φρέσκα μανιτάρια (κομμένα σε φέτες)

αλάτι – φρεσκοτριμένο πιπέρι

Για τη σως:

250 γρ Τυροσαλάτα Οικονομάκη (1 κεσεδάκι)

2 κουταλιές σούπας Μουστάρδα Οικονομάκη

1 ποτηράκι κρασί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζουμε το χοιρινό με το κρεμμύδι σε κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία για 3 -5 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά, ρίχνουμε τα μανιτάρια, το λάδι και τα σοτάρουμε για ακόμα 5 λεπτά.

Συμπληρώνουμε νερό, τόσο ώστε να καλύψει μόλις το κρέας και μαγειρεύουμε.

Στο multi βάζουμε τη τυροσαλάτα ,το κρασί και τη μουστάρδα και τα ομογενοποιούμε. Τα τελευταία πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο ρίχνουμε τη σως στη κατσαρόλα, βάζουμε αλάτι & πιπέρι και ανακατεύουμε να δέσει η σάλτσα.

Αν θέλουμε γαρνίρουμε με μαϊντανό