Κεικ σοκολάτας με Μαγιονέζα

ΥΛΙΚΑ

2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.
2/3 φλιτζ. τσαγιού κακάο
1 1/2 φλιτζ. τσαγιού νερό
3 αυγά
2 φλιτζ.τσαγιού ζάχαρη
2 βανίλιες
1 φλιτζ. τσαγιού Μαγιονέζα Creamy Οικονομάκη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κακάο, και τα ανακατεύουμε.

Σε ένα δεύτερο μπολ, χτυπάμε αρχικά τα αυγά με το μίξερ, προσθέτοντας στην συνέχεια την ζάχαρη και τις βανίλιες και συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγα λεπτά μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε στο μίγμα την μαγιονέζα, χτυπώντας μέχρι να ομογενοποιηθεί.

Στο μπολ με το αλεύρι και το κακάο, ρίχνουμε το νερό ανακατεύουμε απαλά, και αδειάζουμε το περιεχόμενο του, στο μπολ με τα αυγά ανακατεύοντας  με ένα κουτάλι ή μια σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Βουτυρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα του κέικ και ρίχνουμε το μίγμα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 30 με 35 λεπτά. Αν βάλετε μια οδοντογλυφίδα στο κέντρο του κέικ και βγαίνει στεγνή, τότε το κέικ είναι έτοιμο.